Gde odlazi vreme, tu odlazi i novac…ili dolazi

27/11/2023

Gde odlazi vreme, tu odlazi i novac...
ili dolazi - Još jedan korak u dobrom poslovanju

Neke izreke se toliko često koriste da posle nekog vremena niko više i ne obraća pažnju na njihovo pravo značenje. Tako je i izreka „Vreme je novac!“ svima već dobro poznata. Međutim, koliko zapravo ima istine u njoj, to zna svaki uspešan poslodavac. Znajući da je svaki izgubljeni trenutak potencijalno izgubljen novac, mnoge kompanije posvećuju pažnju organizaciji i efikasnosti svojih zaposlenih, ali često se dešava da, i pored svih napora, opet negde nešto ne funkcioniše kako treba.

Koliko novca dnevno izgubite
zbog prekoračenja pauza i kašnjenja zaposlenih?

Vreme je jedan od najvažnijih elemenata poslovanja. To je resurs koji se ne može nadoknaditi i zato je važno aktivno i kvalitetno upravljati njime.

Kompanija CP Security je osmislila My Work, softversko rešenje za pouzdanu i jednostavnu evidenciju radnog vremena zaposlenih. Ovaj sistem preko preciznih izveštaja poslodavcima daje jasan uvid u to koliko vremena njihovi zaposleni provode na poslu, koliko na pauzama, što pomaže da se prepozna njihov stvarni radni učinak.

Šta je u stvari My Work?
Ključ je u vremenu

My Work je usklađen sa potrebama i dinamikom poslovanja savremenih kompanija. Baziran je na CLOUD rešenju, čime nadaleko prevazilazi klasične elektronske sisteme za evidenciju radnika. Upravo ova karakteristika omogućuje veliku fleksibilnost i jednostavnost korišćenja sistema. Šta to znači?

Poslodavac, direktor ili osoba koja je zadužena za praćenje evidencije zaposlenih preko My Work aplikacije može u bilo kom trenutku videti listu zaposlenih koji su trenutno na radnom mestu, informacije o broju njihovih radnih sati, prekovremenom radu ili kašnjenjima. Ove informacije dobija preko preciznih i jasnih izveštaja. Crveni izveštaj sadrži informacije o tome koliko je koji zaposleni zakasnio ili prekoračio pauzu, a u zelenom izveštaju su lista i podaci o zaposlenima koji su došli na posao ranije ili ostali da rade prekovremeno. Zahvaljujući CLOUD rešenju, ovi izveštaji su automatski, u realnom vremenu. Poslodavcu su dostupni uvek i svugde, on ne mora da se nalazi u kancelariji ili objektu firme, već trenutno stanje u kompaniji može pratiti sa bilo koje tačke sveta.

Još jedna prednost My Work sistema jeste mogućnost nadogradnje i podešavanja parametara u izveštaju prema zahtevima i potrebama poslovanja različitih klijenata. Izveštaji se mogu podesiti da obuhvataju i različit vremenski period, pa tako nadređeni mogu dobijati izveštaj na dnevnom, mesečnom i godišnjem nivou.

Direktni automatski izveštaji znatno olakšavaju i posao administracije koja, zbog preciznih i tačnih podataka, štedi vreme na obračun zarada zaposlenih.

Evidencija radnog vremena My Work, Softversko rešenje web aplikacija, mobilna aplikacija za android i IOS. Čitač kartica.

Podrška
na pravi način

Kao jedan od ključnih elemenata poslovanja, CP Security je postavio i brigu o svojim klijentima. Ovo se posebno ističe kad je u pitanju My Work, sistem koji je originalno rešenje upravo ove kompanije. Instalacija samog sistema kao i obuka zaposlenih za njegovo korišćenje, deo su stručne pomoći CP Security tima. Pored toga, ovaj tim je zadužen i za stalni monitoring, tako da nije potrebno dodatno angažovanje novih zaposlenih koji bi održavali sistem. Celokupna tehnička podrška je dostupna 24 časa svih dana u nedelji.

CP Security bavi se visokim sigurnosnim rešenjima koja, pored My Work sistema za evidenciju radnog vremena zaposlenih, uključuju mehaničke i mehatroničke sisteme zaključavanja, elektronske kabinete za ključeve i čitače dokumenata. Sva ova rešenja svojim karakteristikama i inovativnom tehnologijom koja je u njih implementirana odgovaraju na najviše bezbednosne zahteve, ali omogućuju i dobar korak u poboljšanju poslovanja.

https://evidencijaradnogvremena.com/wp-content/uploads/2019/10/cp-security-logo-footer.png
CP Security

CP Security group int d.o.o.

Kudeljarski nasip prva 124g

26000 Pančevo, Srbija

Call centar:
+ 381 11 41 20 510

Podrška
Prijavite se

Ukoliko želite da primate najnovija obaveštenja od nas, prijavite se na naš newsletter.

My Work

Sistem za evidenciju radnog vremena My Work omogućava uvid svim direktorima i nadređenima gde su njihovi zaposleni, koliko vremena provode na poslu, koliko na pauzama, što pomaže da se prepozna njihov stvarni radni učinak.

CP Security

CP Security group int d.o.o.

Kudeljarski nasip prva 124g,

26000 Pančevo, Srbija

Podrška
Prijavite se

Ukoliko želite da primate najnovija obaveštenja od nas, prijavite se na naš newsletter.

My Work

Sistem za evidenciju radnog vremena My Work omogućava uvid svim direktorima i nadređenima gde su njihovi zaposleni, koliko vremena provode na poslu, koliko na pauzama, što pomaže da se prepozna njihov stvarni radni učinak.

CP Security Int Group d.o.o – Sva prava zadržana   –   Politika privatnosti   –   Kolačići (qookies)