CP Security Group int. doo - My Work evidencija radnog vremenaPolitika privatnosti

CP Security Group int. doo je posvećen zaštiti svih informacija koje sakuplja i čuva o Vama shodno pozitivnim propisima Republike Srbije.

Korisnici našeg sajta https://evidencijaradnogvremena.com/ prihvataju da se podaci o njima koriste u skladu sa ovom Politikom privatnosti.

CP Security Group int. doo sakuplja minimalnu količinu informacija o Vama u svrhu pružanja kvalitetne usluge. Politika privatnosti objašnjava koji postupci mogu rezultirati sakupljanjem podataka o Vama.Vaša poseta našem sajtu daje nam pravo za prikupljanje pomenutih informacija.

Pristupom na naš sajt https://evidencijaradnogvremena.com/ dajete nam pravo da sakupljamo sve informacije koje nam šaljete zavisno od tipa kontakt forme koje popunjavate uključujući ime, adresu, broj telefona, e-mail adresu, kao i ostale podatke koje možete ostaviti na sajtu.

Sakupljene informacije koristimo prvenstveno u svrhu obrade zahteva korisnika i posetilaca sajta. Sve standardne mere predostrožnosti se preduzimaju kako bi se sprečio neovlašćen pristup ovim podacima.

U svakom trenutku korisnici mogu da traže da se prikupljeni podaci izbrišu iz evidencije podataka.

CP Security Group int. doo ne razmenjuje nijednu informaciju o korisnicima sa trećim licima. Dobijene informacije se mogu koristiti u cilju održavanja kontakta sa korisnicima i obaveštavanja o razvoju našeg poslovanja. Ukoliko u nekom trenutku u budućnosti budemo primorani da otkrijemo sakupljene informacije trećoj strani (npr. državnim organima), o tome će korisnik biti obavešten i dati svoju saglasnost.

CP Security Group int. doo obaveštava korisnike da povremeno može objaviti podatke uopštenog značaja koji se tiču samog sajta, primera radi, broj posetilaca sajta i slično. Prilikom objavljivanja ovakvih podataka, isti nikada neće uključiti informacije pomoću kojih bi se mogli identifikovati pojedinci.

CP Security Group int. doo garantuje da primenjuje sve standardne bezbednosne mere štiteći lične podatke sakupljene od svojih korisnika shodno pozitivnim propisima Republike Srbije. Ovo uključuje ali nije ograničeno sa kontakt formama za prijavu na newsletter, zakazivanje sastanka ili slanje upita. Ipak, mogu postojati propusti u vezi sa bezbednošću koji nisu pod kontrolom CP Security Group int. doo kompanije. Odlukom da CP Security Group int. doo obezbedi lične informacije korisnik razume i slaže se sa činjenicom da bezbednost, integritet i privatnost njegovih podataka ne može biti 100% garantovana.

CP Security Group int. doo zadržava pravo da bilo kada izmeni ovu Politiku privatnosti. Svaka izmena postaje važeća nakon njenog objavljivanja na sajtu kompanije https://www.cpsecurity.rs/ ili sajtu My Work Evidencije radnog vremena https://evidencijaradnogvremena.com/. Korisnik se obavezuje da povremeno pročita ovu politiku privatnosti kako bi bio upoznat sa eventualnim izmenama iste. Ukoliko korisnik nastavi da koristi sajt i usluge My Work Evidencije radnog vremena i CP Security Group int. doo kompanije nakon bilo koje nove verzije politike privatnosti, podrazumeva se da je istu prihvatio kao važeću.

Saznajte više o kolačićima: https://evidencijaradnogvremena.com/kolacici/

https://evidencijaradnogvremena.com/wp-content/uploads/2019/10/cp-security-logo-footer.png
CP Security

CP Security group int d.o.o.

Kudeljarski nasip prva 124g

26000 Pančevo, Srbija

Call centar:
+ 381 11 41 20 510

Podrška
Prijavite se

Ukoliko želite da primate najnovija obaveštenja od nas, prijavite se na naš newsletter.

My Work

Sistem za evidenciju radnog vremena My Work omogućava uvid svim direktorima i nadređenima gde su njihovi zaposleni, koliko vremena provode na poslu, koliko na pauzama, što pomaže da se prepozna njihov stvarni radni učinak.

CP Security

CP Security group int d.o.o.

Kudeljarski nasip prva 124g,

26000 Pančevo, Srbija

Podrška
Prijavite se

Ukoliko želite da primate najnovija obaveštenja od nas, prijavite se na naš newsletter.

My Work

Sistem za evidenciju radnog vremena My Work omogućava uvid svim direktorima i nadređenima gde su njihovi zaposleni, koliko vremena provode na poslu, koliko na pauzama, što pomaže da se prepozna njihov stvarni radni učinak.

CP Security Int Group d.o.o – Sva prava zadržana   –   Politika privatnosti   –   Kolačići (qookies)